Prijswinnaars Kampeer en Caravanbeurs 2014

By / 13th October, 2014 / Reisverhalen / Off

Op 19 januari waren we ons aan het oriënteren op de vakantiebeurs in Utrecht. We kwamen terecht bij de stand Camperverhuur Amsterdam.

Na 15 jaar met een caravan op pad te zijn geweest wilden we wel eens  campers van binnen bekijken. Steeds meer vrienden houden inmiddels zo’n vakantie en zijn zeer enthousiast  in hun verhalen.

Dat maakt ons nieuwsgierig. We raakten in gesprek met de eigenaar  Ernst Rauwenhoff en we werden steeds enthousiaster.

Read More

Ben en Sander door Frankrijk 2014

By / 13th October, 2014 / Reisverhalen / Off

Zaterdag 21 juni. Van Aalsmeer naar Amsterdam.
Na een jaartje zonder camper is het dit jaar weer zover. Ernst van camperverhuuramsterdam
heeft weer een schitterende kar voor ons klaar staan. Na een kopje koffie en de gebruikelijke
uitleg (we weten eigenlijk alles al) rijdt Sander de camper naar de Nico Jessekade.
Thuis staat alles al klaar dus het inpakken is een fluitje van een cent.

Read More

Prijswinnaars 2014

By / 3rd July, 2014 / Reisverhalen / Off

Twee jaar geleden hadden wij een camper gehuurd bij ”Camperverhuur Amsterdam”. We zijn toen voor het eerst met een camper drie weken op vakantie gegaan. Het was ons dermate goed bevallen dat ik eigenlijk zonder bijbedoeling gereageerd heb op de oproep van dhr. Ernst Rauwenhoff voor een evaluatie van onze ervaring. Groot was mijn verbazing toen ik gebeld werd door Ernst met de mededeling dat ik winnaar was van de door ”Camperverhuur Amsterdam” uitgeschreven prijsvraag!

Read More

Ben en Sander met de camper door Frankrijk 2011

By / 10th June, 2014 / Reisverhalen / Off

In de ochtend doen we nog ff wat boodschappen. Als echte Hollanders moet er natuurlijk het een en ander mee. Rond half twee kunnen we richting Amstelveen om onze camper op te halen. Wat een mooi ding.

Read More

Voor de 5e keer in de zomervakantie op weg met de camper

By / 10th June, 2014 / Reisverhalen / Off

Afgelopen zomer hebben we voor de 5e keer een rondreis met een camper gemaakt. Voor ons gezin met 3 kinderen (9, 7 en 4 jaar) een ideale manier van vakantie vieren. Deze keer ging de reis naar Italie. Fietsen achterop en skelter in de garage en de hele familie is blij.

Read More

Eindelijk het is zover!

By / 10th June, 2014 / Reisverhalen / Off

Na veel zoekwerk, waar huur je een camper en hoe gaat het allemaal in zijn werk, kunnen we uiteindelijk de camper op gaan halen. Na de nodige uitleg en het overhandigen van de papieren, kunnen we vertrekken met ons nieuwe huis. Nog snel even alle spullen inladen, en dan wegwezen, op naar onze eerste bestemming, Bad Bentheim is de bedoeling.

Read More

Fantastische manier van vakantie!

By / 10th June, 2014 / Reisverhalen / Off

Onze kinderen van 7 en 9 vonden de camper waanzinnig! We hadden een ruime 5 persoonscamper. Dat is met 4 personen prima. Alles was aanwezig. De kinderen sliepen in het stapelbed achterin. Wij boven de bestuurdersplek.

Read More

Géén caravan maar camper

By / 10th June, 2014 / Reisverhalen / Off

Eerder gingen wij met de caravan naar Frankrijk op vakantie. Kamperen doen we al jaren. Nu besloten we een camper te huren. We hebben er lang over gedacht en veel over gelezen. Het is ons goed bevallen.

Read More

Vakantie 2009

By / 10th June, 2014 / Reisverhalen / Off

Afgelopen zomer (2009) hebben wij voor de 5e keer een rondreis met een camper gemaakt. Voor ons gezin met drie kinderen (9, 7 en 4) een ideale manier van vakantie vieren. Deze keer ging de reis naar Italie. Fietsen achterop en skelter in de garage en de hele familie is blij.

Read More

Van rugzak naar camper

By / 10th June, 2014 / Reisverhalen / Off

Voor de geboorte van ons zoontje trokken wij in onze vakantie met rugzak en tent wandelend de bergen in. Wij zochten naar een nieuwe manier van reizen waarbij onze zoon zich veilig en vertrouwd zou voelen, terwijl wij onze vrijheid zouden houden. Inmiddels zijn we tweemaal met een camper van Camperverhuur Amsterdam op pad geweest en het is voor ons een enorm succes!

Read More